Fotowedstrijd OMD 2023

Open Monumentendag Fotowedstrijd
Het Perfecte monumenten-Plaatje

Elk jaar in het tweede weekend van september openen duizenden monumenten in heel Nederland gratis hun deuren. Denk aan buitenplaatsen en kastelen, maar ook aan boerderijen, bunkers en forten. De VriendenLoterij Open Monumentendag 2023 zal plaatsvinden op zaterdag 9 en zondag 10 september. Dit jaar lanceren we de Open Monumentendag Fotowedstrijd. Ga op pad tijdens Open Monumentendag, maak je meest iconische foto, stuur deze in en maak kans op bijzondere prijzen!

Hoe kan ik meedoen?
Stuur jouw meest iconische foto tussen 9 en 11 september 2023. De jury onder leiding van William Rutten beoordeelt de foto’s en kiest de winnaars uit. Technische aspecten, compositie, creativiteit en originaliteit wegen even zwaar mee in de beoordeling.

Juryvoorzitter William Rutten

Topfotograaf en juryvoorzitter William Rutten bekend van o.a. RTL “Het Perfecte Plaatje” en SBS Shownieuws  zal een deskundig oordeel vellen over de ingezonden foto’s t.b.v. de Open Monumentendag fotowedstrijd samen met een afvaardiging van de verschillende erfgoedorganisaties.

Hoofdprijs
De hoofdprijs is een prachtige SONY CYBERSHOT DSC-RX10 MARK IV camera t.w.v. 1.699,- euro, ter beschikking gesteld door Kamera Express. Daarnaast wordt de winnende foto gebruikt in diverse uitingen van de organiserende partners met naamsvermelding van de fotograaf.

Activiteiten

Filter op:

Er zijn geen activiteiten gevonden